Potpisan ugovor sa Hipotekarnom bankom

Januarski repertoar Crnogorskog narodnog pozorišta
03/01/2019
Februarski repertoar Crnogorskog narodnog pozorišta
29/01/2019

Potpisan ugovor sa Hipotekarnom bankom

Predstavnici Hipotekarne banke i Crnogorskog narodnog pozorišta, već treću godinu za redom, potpisali su ugovor o o generalnom pokroviteljstvu pozorišne sezone Crnogorskog narodnog pozorišta.

Ugovor su potpisale Zorana Kralj, direktorica Crnogorskog narodnog pozorišta i Ana Ristić, direktorica marketinga Hipotekarne banke. Kako je i naglasila Zorana Kralj, trogodišnje partnerstvo je dobar primjer društveno odgovornog poslovanja biznis sektora i dobar primjer odnosa koji profitni sektor može i treba da ima prema kulturnim institucijama.

Direktorica CNP-a  Zorana Kralj je takođe istakla: “Saradnja Hipotekarne banke i Crnogorskog narodnog pozorišta, koja je uspostavljena 2016. godine,  zaista je pokazatelj prepoznavanja onih pravih vrijednosti i važnosti pozicije i misije nacionalnog teatra u jednom društvu. Podrška koju smo obezbijedili od Hipotekarne banke sigurno će doprinijeti i kvalitetu i obimu produkcije i programa koje planiramo da realizujemo do kraja ove pozorišne sezone ”.

Hipotekarna banka će putem društvenih mreža organizovati aktivaciju kroz koju će svoje klijente nagraditi sa dvije godišnje karte CNP-a, koje podrazumijevaju pet predstava za dvije osobe do kraja godine.

“Ovim partnerstvom je HB materijalno podržala projekte i programe Crnogorskog nacionalnog pozorišta, ali ono  na što smo posebno ponosni jeste da smo u dijelu prodaje kroz naše bankarske servise unaprijedili poslovanje nacionalnog teatra  i omogućili online kupovinu putem sajta Crnogorskog narodnog pozorišta, da smo implementirali POS uredjaje putem kojih posjetioci mogu da kupuju ulaznice putem platnih kartica. Dakle, za nas je saradnja sa CNP-om i potpisivanje ovog ugovora po treći put puno više od same materijalne podrške i od društveno odgovornog poslovanja.“ – istakla je Ana Ristić.

Podsjećamo da svi klijenti Hipotekarne banke koji posjeduju Premium karticu mogu da kupe ulaznice za programe Crnogorskog narodnog pozorišta uz popust od 10 odsto.